40η Eνημερωτική Διημερίδα & 1η Νοσηλευτική Ημερίδα Α’ Π/Δ

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα 40ης Ενημερωτικής Διημερίδας και 1 ης Νοσηλευτικής Ημερίδας Α’ Π/Δ Κλινικής ΑΠΘ

Διαβάστε Περισσότερα

39η ενημερωτική ημερίδα

Αγαπητοί (ες) συνάδελφοι,

Οι συνεργάτες μου και εγώ σας προσκαλούμε στην 39η ενημερωτική ημερίδα της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ. που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στο Συνεδριακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτή τη χρονιά η επιλογή των θεμάτων έχει στόχο την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης του σύγχρονου παιδιάτρου.

Διαβάστε Περισσότερα

38η ενημερωτική ημερίδα

Αγαπητοί (ες) συνάδελφοι,

Οι συνεργάτες μου και εγώ σας προσκαλούμε στην 38η ενημερωτική ημερίδα της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ. που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στο Συνεδριακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτή τη χρονιά η επιλογή των θεμάτων έχει στόχο την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης του σύγχρονου παιδιάτρου.
Και φέτος περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας ευελπιστώντας να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας.

Διαβάστε Περισσότερα

'Ενωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης: Κοπή Πίτας

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

προς τιμήν της Ομότιμης Καθηγήτριας Παιδιατρικής Α.Π.Θ.  κας Καίτης Μαλακά

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 20:30

ΑΙΘΟΥΣΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,

ΠΛ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 4

Προεδρείο : Ε. Καλούδη, Δ. Γίδαρης.

Διαβάστε Περισσότερα

37η ενημερωτική ημερίδα

Αγαπητοί (ες) συνάδελφοι,

Οι συνεργάτες μου και εγώ σας προσκαλούμε στην 37η ενημερωτική ημερίδα της Α’Παιδιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ. που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτή τη χρονιά η επιλογή των θεμάτων έχει στόχο την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης του σύγχρονου παιδιάτρου.

Και φέτος περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας ευελπιστώντας να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας.

Διαβάστε Περισσότερα

36η Ενημερωτική Ημερίδα

Αγαπητοί (ες) συνάδελφοι,

Οι συνεργάτες μου και εγώ σας προσκαλούμε για μία ακόμη χρονιά στην 36η ενημερωτική ημερίδα της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ. που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21Νοεμβρίου 2015 στο Συνεδριακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτή τη χρονιά η επιλογή των θεμάτων έχει στόχο την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης του σύγχρονου παιδιάτρου. Και φέτος περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας ευελπιστώντας να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες σας.

Διαβάστε Περισσότερα

14ο Ετήσιο Συνέδριο Παιδονευρολογικό Συνέδριο

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας, σας
προσκαλώ στο 14ο Ετήσιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο
Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014.
Η επιτυχία των προηγούμενων Συνεδρίων είναι μια βαριά κληρονομιά που μας ωθεί να κά-
νουμε ακόμα καλύτερη την εφετινή επιστημονική διοργάνωση.
 
Διαβάστε Περισσότερα

35η Ενημερωτική Ημερίδα

Αγαπητοί (ες) συνάδελφοι,
Οι συνεργάτες μου και εγώ σας προσκαλούμε για μία ακόμη χρονιά στην ετήσια ημερίδα μας, 35η για φέτος, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 στο Συνεδριακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Το επιτυχημένο περσινό εγχείρημα της μεταστέγασης σε ένα καλαίσθητο και σύγχρονο χώρο σε συνδυασμό πάντα με το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των ομιλιών συντέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία της περσινής μας ημερίδας. Ευελπιστούμε και φέτος να ανταποκριθούμε σε μέγιστο βαθμό στις προσδοκίες σας και να καλύψουμε τις απαιτήσεις της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης του σύγχρονου παιδιάτρου. Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και τη φετινή χρονιά.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Φώτιος Παπαχρήστου
Καθηγητής Παιδιατρικής – Παιδιατρικής Νεφρολογίας
Διαβάστε Περισσότερα

2ο Σεμινάριο Πρακτικής Παιδιατρικής Νευρολογίας

Διαβάστε Περισσότερα

Σελίδες